foto

Elena Kleisová

  • nar. 22.1.1928
    Lamač, Slovensko, Československo
  • zem. 14.11.2004 (76 let)
    Družstevná pri Hornáde, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Albert, Albert (TV film)
1990 Vtáčia princezná (TV film)
1988 Vo všetkom je matematika (TV film)
Čierne diery (TV film)
1987 Dom žien (TV film)
Kradnúť sa predsa nesmie (TV film)
1986 Čo možno vymyslieť (TV film)
1985 Akcia Skippy (TV film)
1984 Komisár Erno (TV film)
Čudná choroba (TV film)
1982 Barbora (TV film)
Johanka (TV film)
1981 Miesto pre zimovisko (TV film)
1979 Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
Múdra Jana (TV film)
1978 Ak to ktokoľvek z vás prežije (TV film)
Odviate cesty (TV film)
1977 Dlhá trať maratónskeho bežca (TV film)
Trápenia pána Leopolda (TV film)
Úplná abeceda (TV film)
1974 Kvety zla (TV film)
1973 Cesta do Paríža (TV film)
Obyčajný príbeh (TV film)
1972 Kamenný vladár (TV film)
Vnuk (TV film)
1967 Bezvýznamná žena (TV film)

TV seriály

1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)

Divadelní záznam

1983 Retro (divadelní záznam)
1972 Meštiaci (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky