foto

Hidejuki Kurata

  • nar. 9.7.1968 (52 let)
    Okayama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Made in Abyss: Fukaki tamašii no reimei
Goburin sureijá: Goblin's Crown
2019 Gekidžóban sóšúhen Made in Abyss: Hóró suru tasogare
Gekidžóban sóšúhen Made in Abyss: Tabidači no joake
2011 Ikkitósen: Šúgaku tóši keppúroku
2008 Kaitō tenshi Twin Angel
2003 Milkyway
2001 Mahó júgi
R.O.D - Read or Die
1997 Battle Athletess daiundókai

TV seriály

2018 Goblin Slayer (TV seriál)
Aru bókenša no kecumacu (E12)
Bókenša no kjóen (E11)
Jukite, kaeriši (E09)
další epizody (7)
2017 Made in Abyss (TV seriál)
2016 Drifters (TV seriál)
Šakunecu no takkjú musume (TV seriál)
2015 Džunkecu no Maria (TV seriál)
Omnia vincit amor: Ai wa subete ni kacu (E12)
Si vis amari, ama: Ai o nozomu nara aise (E11)
Odi et amo: Ware nikumi, ware aisu (E10)
další epizody (12)
Grisaia no rakuen (TV seriál)
2014 Grisaia no kadžicu (TV seriál)
Rjúgadžó Nanana no maizókin (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
2013 Galilei Donna: Storia di Tre Sorelle a Caccia di un Mistero (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai: Megami hen (TV seriál)
Ore no imóto ga konna ni kawaii wake ga nai. (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
2011 Dragon Crisis! (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai II (TV seriál)
2010 Kami nomi zo širu sekai (TV seriál)
Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
2009 Asu no Joiči! (TV seriál)
Sasameki koto (TV seriál)
2008 Kannagi (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
2005 Gun x Sword (TV seriál)
Kamiču! (TV seriál)
2003 R.O.D: The TV (TV seriál)
2000 Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
1999 Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
Ima, soko ni iru boku (TV seriál)
1998 Android Ana Maico 2010 (TV seriál)
1997 Battle Athletess daiundókai (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky