foto

Tara Ochs

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Star Trek: First Frontier
2018 Ještě jedna věc
Lizzie
2017 Hamlet & Hutch
2016 Aliance
2014 Selma
Too Many Cooks (TV film)
2013 Birthday Cake
2012 Ghost of Old Highways
2010 Pod jednou střechou
2009 Road to the Altar
2008 The Fall
2001 Zlomení

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Strach si najde cestu (S02E12)
2018 Doktoři (TV seriál)
Ztracená láska (S01E09)
O nic moudřejší (S01E05)
Den nezávislosti (S01E02)
Nashville (TV seriál)
For the Sake of the Song (S06E14)
Jump Then Fall (S06E03)
Second Chances (S06E02)
další epizody (4)
2016 Stan Against Evil (TV seriál)
Let Your Love Groan (S01E03)
Devious Maids (TV seriál)
War and Grease (S04E03)
2015 Devious Maids (TV seriál)
Terms of Endearment (S03E11)
2013 Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
2011 Single Ladies (TV seriál)
2010 Army Wives (TV seriál)
Safety First (S04E11)
2009 Samantha Who? (TV seriál)
The Amazing Racist (S02E12)
One Tree Hill (TV seriál)
Believe Me, I'm Lying (S07E04)
2005 Squidbillies (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Believers (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky