foto

Edoardo Toniolo

  • nar. 22.11.1907
    Torino, Piedmont, Itálie
  • zem. 31.12.1986 (79 let)
    Roma, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Il bacio
L'Ossessa
1973 Amore e ginnastica
1970 Angeli senza paradiso
1969 Bitva u El Alameinu
Zabít Rommela
1967 Come rubare la corona d'Inghilterra
Granada addio!
1966 Zorro il ribelle
1965 A 008, operazione Sterminio
1963 Delitto e castigo (TV film)
1962 Duello nella sila
Sette gladiatori, I
Sfida nella città dell'oro
1961 Ammutinamento, L'
Gordon, il pirata nero
Le avventure di Mary Read
Racconti dell'Italia di ieri - L' alfiere nero (TV film)
1960 Anonima cocottes
1959 Avventura in città
První láska
1958 Adorabili e bugiarde
Le bellissime gambe di Sabrina
Leocadia (TV film)
Pia de' Tolomei
Sergente d'ispezione
1957 Fidanzati della morte, I
La Gerusalemme liberata
La ragazza del palio
Le schiave di Cartagine
1956 Canto dell'emigrante, Il
Giorni più belli, I
Giovanni dalle bande nere
Tempo di villeggiatura
1955 La canzone del cuore
Suor Maria
1954 Campana di San Giusto, La
Cantante misterioso, Il
Napoli piange e ride
Papà Pacifico
Sinfonia d'amore
1953 Capitan Fantasma
Donne proibite
La pattuglia dell'Amba Alagi
Rivalità
1952 Angelo tra la folla
Figlia del diavolo, La
Leggenda del piave, La
1945 Processo delle zitelle
Tutta la città canta
1943 Incontri di notte
La primadonna
1942 Angelo del crepuscolo
Finalmente soli
Rossini
1941 Brivido
Divieto di sosta
Giuliano de' Medici
Il re si diverte
Marco Visconti
1939 In campagna è caduta una stella
1937 Lasciate ogni speranza
To jsem byl já
1936 Ginevra degli Almieri
Tredici uomini e un cannone

TV seriály

1978 Loupež Mony Lisy (TV seriál)
1977 Chiunque tu sia (TV seriál)
1974 Processo al generale Baratieri per la sconfitta di Adua (TV seriál)
Sì vendetta (TV seriál)
1972 A come Andromeda (TV seriál)
1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
All'ultimo minuto (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
Le avventure di Ciuffettino (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1967 I promessi sposi (TV seriál)
1966 La coscienza di Zeno (TV seriál)
1964 La cittadella (TV seriál)
Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)
1962 Più rosa che giallo (TV seriál)
1960 La pisana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky