foto

Barrie Houghton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Butcher's Hook
1987 Říše slunce
1986 Harem (TV film)
1985 Gulag (TV film)
1984 Lassiter
1983 Fords on Water
1982 Znamení květiny (TV film)
1981 Inseminoid
1980 Day Christ Died, The (TV film)
Divoch Gauguin (TV film)
1979 Collision Course (TV film)
1978 In the Forest
Narození Páně (TV film)
1975 Flame
1971 Slepá hrůza

TV seriály

1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
1994 Little Napoleons (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1990 Die Kinder (TV seriál)
1989 Country Boy, The (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Out of Bounds (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace