foto

Danielle Harris

  • nar. 1.6.1977 (42 let)
    Daytona Beach, Florida, USA

Kontakt

  • Danielle Harris
    United Talent Agency
    c/o Kaye Popofski
    5th Floor 9560 Wilshire Blvd.
    Beverly Hills CA 90266

Herecká filmografie

Filmy

2019 Between the Darkness
Tenkrát v Hollywoodu
2017 Inoperable
Victor Crowley
2016 Havenhurst
Postpartum
2015 Night of the Living Dead: Darkest Dawn
2014 Camp Dread
Děs po setmění
See No Evil 2
The Ghost of Goodnight Lane
Tom Holland's Twisted Tales
2013 Hallows' Eve
Hatchet III
2012 Among Friends
Fade Into You
Fatal Call
Nuclear Family
Shiver
2011 Cornered
Devil's Night
The Trouble with the Truth
The Victim
Vrah s chromovou maskou
2010 Cyrus
Godkiller
Underground Entertainment: The Movie
Vražedná sekera II
Země kůlů
2009 Blood Night
Halloween II
Super Capers
The Black Waters of Echo's Pond
2008 Prank
2007 Halloween
Left for Dead
2005 Race You to the Bottom
2004 Tanec při měsíci
2003 Lumpíci v divočině
Partners, The (TV film)
2002 Thornberryovi na cestách
2001 Killer Bud
Wild Thornberrys: The Origin of Donnie, The (TV film)
2000 Em & Me
Poor White Trash
1999 Goosed
Hotel pro rukojmí (TV film)
1998 Dizzyland
Temná legenda
1996 American Yakuza 2 (TV film)
Denní světlo
Shattered Image
Wish Upon a Star
1994 Roseanne: An Unauthorized Biography (TV film)
1993 Zachraňte Willyho!
Žena, která milovala Elvise (TV film)
1992 1775 (TV film)
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
Noční můra (TV film)
Poslední skaut
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Muž s cejchem smrti
1989 Halloween 5
1988 Halloween 4: Návrat Michaela Myerse

TV seriály

2015 Robot Chicken (TV seriál)
Zeb and Kevin Erotic Hot Tub Canvas (S08E03)
2013 Twisted Tales (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka porostlá houbami (S08E21)
2012 Griffinovi (TV seriál) - a.z.
O čem sní Tom Tucker (S10E13) - a.z.
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Chodidla, teď neselhávejte (S05E02)
2009 Fear Clinic (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Ahoj, Adrian (S02E12)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in America: Part I (S04E01)
2000 Takový je život (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Čtvrtá sestra (S01E07)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Přátelská palba (S04E03)
Něco nového (S04E02)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Promises, Promises (S05E22)
Playing with Matches (S05E21)
Lose a Job, Winnebago (S05E18)
další epizody (4)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Good Girls, Bad Girls (S05E10)
Looking for Loans in All the Wrong Places (S05E06)
Pretty in Black (S05E05)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2017 To Hell and Back: The Kane Hodder Story
2015 Adam Green's Scary Sleepover (TV seriál)
2014 Scream Queens: Horror Heroines Exposed
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
Hatchet II: Behind the Screams
Making of 'The Victim', The
2008 Michael Lives: The Making of 'Halloween'
2007 Boulevard of Broken Dreams (TV seriál)
2001 'Halloween 4' Final Cut
2000 Inside 'Halloween 5'

Režijní filmografie

Filmy

2012 Among Friends
2008 Prank

Host

TV pořady

2017 The Core (TV pořad)
2010 Halloween: The Inside Story (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)