foto

Harry Guardino

  • nar. 23.12.1925
    New York City, New York, USA
  • zem. 17.7.1995 (69 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Pěsti cti
1991 Neónová říše (TV film)
Pod dohledem
1981 The Sophisticated Gents (TV film)
1980 Vždycky zvítězit
1979 Goldengirl
Pleasure Cove (TV film)
1978 Evening in Byzantium (TV film)
Matilda
Nikdy neprohrát
No Margin for Error (TV film)
1977 Contract on Cherry Street (TV film)
Horská dráha
1976 Having Babies (TV film)
Nedokončená novela
Násilník
Vražda na ulici (TV film)
1975 Capone
Double Take (TV film)
Whiffs
1974 Indict and Convict (TV film)
1973 Partners in Crime (TV film)
1972 They Only Kill Their Masters
1971 Drsný Harry
Red Sky at Morning
The Last Child (TV film)
1970 Milenci a další cizinci
1969 Lonely Profession, The (TV film)
1968 Jigsaw
K čertu s hrdiny
Madigan
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Valley of Mystery (TV film)
1966 Operace San Gennaro
1964 Rhino!
1962 Peklo je pro hrdiny
Pigeon That Took Rome, The
1961 Král králů
1960 5 Branded Women
1959 Pahorek Pork Chop
The Five Pennies
1958 Romance na řece
1955 Dvorní šašek
The Big Tip Off
Zadrž ten úsvit
1952 Flesh and Fury
Son of Ali Baba
1951 Purple Heart Diary
Sirocco
Up Front

TV seriály

1992 Human Target (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Druhá šance (S01E06)
1991 P.S.I. Luv U (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Všechno lítá, co peří má (S01E03)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
1975 McCoy (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Evil Touch, The (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Human Factor (S01E08)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Johnny Staccato (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Dangerous Assignment (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace