foto

Heidi Kristoffer

  • nar. 24.7.1982 (38 let)
    Greenwich, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Finding Julia
2017 Sam
2011 Dcera nejlepšího kamaráda
2009 Báječný svět shopaholiků
Empire State (TV film)
Gentleman, The
2007 Gentleman, The
2004 Cupidity
Games People Play
2003 Screaming Dead
2002 Hung-Up

TV seriály

2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Ukradený portrét (S01E05)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Úsměv (S07E03)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky