foto

Tony Longo

  • nar. 19.8.1958
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 21.6.2015 (56 let)
    Marina del Rey, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Portrait's Secret, The
2016 Intersection
2015 Base
Pizza with Bullets
2014 Angel Investors
2012 Changing Hands Feature
Foodfight!
From The Head
2010 Changing Hands
Jelly
Pete Smalls Is Dead
Sinatra Club
2009 Benny Bliss and the Disciples of Greatness
2008 Jake's Corner
Violent Kind, The
2007 Bunny Whipped
Fall of Night, The
2005 Hercules in Hollywood
Souled Out
2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech
Smolař
2002 Sloužit Sáře
Tesáky
2001 Cesta ke spáse
Hard Luck
Lloyd
Mulholland Drive
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
1997 Žít v nebezpečí
1996 Big Packages
Likvidátor
1995 Nevítaná návštěva
Vládce podsvětí
Young at Heart (TV film)
1994 Andělé
Missing Parents (TV film)
National Lampoon a škola akvalungu
Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)
1993 Dálkové ovladače
Prahysterie
1992 Rychlý jako blesk
Zhoubná vášeň
1991 Martial Law
Muž na ženění
Poslední skaut
Umění umírat
Vesmírné komando
Špatné chování (TV film)
1990 Pan Osud
1989 Peter Gunn (TV film)
Super sázka
Sázkař
Vražda na Broadwayi
Závod s časem
1988 FBI v sukních
Zamilovaný porotce
1987 Glory Years (TV film)
In the Mood
Vítězové berou vše
1986 Triplecross (TV film)
1985 Ace Hits the Big Time (TV film)
Fletch
Hell Town (TV film)
Stitches
Vals, The
1984 Sixteen Candles
Žbluňk!
1982 Pink Motel
1981 Tarzan, opičí muž

TV seriály

2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Minuta po půlnoci (S05E18)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a stávka popelářů (S05E02)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nejkrásnější období v roce (S02E08)
1999 Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
1997 Policejní akademie (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Uzdrav, nauč, zabij (S02E03)
1992 Shaky Ground (TV seriál)
1990 Plný dům (TV seriál)
Vězeňské blues (S03E23)
1985 Hell Town (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 Best of Times, The (TV seriál)
Herndon (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Dokumentární

2011 AKA Private

Režijní filmografie

Dokumentární

1998 Příběhy zbraní (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace