foto

Tommy Vance

  • nar. 11.7.1940
    Eynsham, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.3.2005 (64 let)
    Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Plastic King, The (TV film)
1976 Nátlak
1975 Flame

TV seriály

2003 Dumber and Dumber (TV seriál)
1998 11 O'Clock Show, The (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)

Dokumentární

2005 Classic Albums: Motorhead - Ace of Spades
2004 Curse of Noel Edmonds, The (TV film)
X-Rated: The Pop Videos They Tried to Ban (TV film)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
1998 Top Ten (TV seriál)
1985 Live Aid (koncert)

Host

TV pořady

2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1970 Disco 2 (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace