foto

Edan Gross

  • nar. 1978
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Halloween Tree, The (TV film)
Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2
1992 Mikey
1991 Dětská hra 3
Steadfast Tin Soldier (TV film)
Tati, ty jsi robot
Winnie the Pooh & Christmas Too (TV film)
1990 Dětská hra 2
Lisa
Městský pohár
We'll Take Manhattan (TV film)
1989 Karate tiger 5: Nejlepší z nejlepších
1988 Dětská hra
1987 Daddy (TV film)
Méďa Béďa - Velký útěk (TV film)
1986 Acceptable Risks (TV film)

TV seriály

1992 Malá mořská víla (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Little Dracula (TV seriál)
Ren a Stimpy (TV seriál)
Walter & Emily (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Free Spirit (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vrácená kniha (S03E01)
1987 Sweet Surrender (TV seriál)
The Tracey Ullman Show (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Mrtvý Santa Claus (S02E13)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

1993 Wild West, The (TV seriál)

TV pořady

1990 Earth Day Special, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace