foto

Edan Gross

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Chucky Invades
1993 Halloween Tree, The (TV film)
Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2
1992 Mikey
1991 Dětská hra 3
Steadfast Tin Soldier (TV film)
Tati, ty jsi robot
Winnie the Pooh & Christmas Too (TV film)
1990 Dětská hra 2
Lisa
Městský pohár
We'll Take Manhattan (TV film)
1989 Karate tiger 5: Nejlepší z nejlepších
1988 Dětská hra
1987 Daddy (TV film)
Méďa Béďa - Velký útěk (TV film)
1986 Acceptable Risks (TV film)

TV seriály

1995 Odpadlík (TV seriál)
Strýčkova práce (S04E07)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Little Dracula (TV seriál)
Ren a Stimpy (TV seriál)
Walter & Emily (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Free Spirit (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vrácená kniha (S03E01)
1987 Sweet Surrender (TV seriál)
The Tracey Ullman Show (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Mrtvý Santa Claus (S02E13)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
The After Hours / Lost and Found / The World Next Door (S02E04)
The Golden Girls (TV seriál)
The Way We Met (S01E25)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

1993 Wild West, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Earth Day Special, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky