foto

Chelsea Field

  • nar. 27.5.1957 (63 let)
    Glendale, California, USA

Biografie

Chelsea Field, vlastním jménem Kimberly A. Botfield je americká herečka, narozená v Glendalu v Kalifornii. Divákům je známa především pro ztvárnění role Teely ve filmové adaptaci MASTERS OF THE UNIVERSE (1987). Oproti tradici a zvyklostem postavy He-mana ztvárněné Dolphem Lundgrenem, byla postava Teely zobrazena jako brunetka nosící plný kostým včetně kalhot a rukávů.

Ve filmu SOLID GOLD (1980) si zahrála roli tanečnice. V televizním filmu NETFORCE (1999) hrála bývalou manželku Alexe Michaela, kterého hrál její opravdový manžel Scott Bakula. S ním je ve svazku manželském od roku 1996. Ucházela se o roli kapitánky Kathryn Janeway v seriálu STAR TREK: VOYAGER (1995). Její manžel Scott Bakula hrál později ve filmu ENTERPRISE (2001), kapitána Jonathana Archera. Ve filmu THE LAST BOYSCOUT (1991) hrála nevěrnou manželku Joea Hallenbecka ztvárněného Brucem Willisem. V roce 2004 hrála jako Sally Bowles ve hře Cabaret v Madrid Theater v Canoga Parku, Kalifornie. Zajímavosti: - její otec prodal koně Williamu Shatnerovi – představiteli kapitána Kirka v seriálu Star Trek - je nevlastní matkou Chelsea Bakuly - s hercem Scottem Bakulou má syna Wila (nar.1995) a Owena (nar.1999)

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2011 Borderline Murder (TV film)
2008 Každý má svůj sen
2005 Sleeping Dogs Lie
2001 Nevyřčené tajemství
1999 NetForce (TV film)
1998 Svůdná touha
1996 Delfín Filip
To je můj syn (TV film)
1995 Damoklův meč
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
Omen, The (TV film)
Texas (TV film)
1994 Andre
Hra bez pravidel
Princezna
Ptáci II: Konec země (TV film)
Tajný agent Royce (TV film)
1993 Angel Falls (TV film)
Dračí květ
Nejvyšší spravedlnost
Nic než strach (TV film)
Temná polovina
1992 Dust Devil
1991 Harley Davidson a Marlboro Man
Nežádoucí láska (TV film)
Poslední skaut
1990 Vražda na dobírku (TV film)
1989 Death Spa
Just Temporary (TV film)
S ženami pod kůží
1988 Nightingales (TV film)
1987 Vládci vesmíru
Věznice
1985 Dokonalí
Komando

TV seriály

2021 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Once Upon a Time (S07E12)
Homeward Bound (S07E10)
Leda and the Swan, Part II (S07E08)
další epizody (5)
2020 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
We All Fall… (S07E04)
Something in the Air, Part II (S07E02)
Relentless (S06E15)
2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Judgement Call (S06E01)
Řeka Styx - část druhá (S05E24)
Pomsta (S05E11)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Brzy nashle (S05E01)
Atentát na Dwayna Pridea (S04E22)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zrcadlo, zrcadlo (S04E10)
New Orleans - Přísně tajné (S03E20)
Rychlý, tichý, smrtící (S03E17)
další epizody (4)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Daughter (S02E05)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Případ hlavy (S03E15)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Lepidlo (S01E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Assassin (S06E08)
1993 Hotelový pokoj (TV seriál)
Getting Rid of Robert (E02)
Time Trax (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Nightingales (TV seriál)
1988 thirtysomething (TV seriál)
Undone (S01E19)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
1980 Solid Gold (TV pořad)