foto

Mitchell Wayne Katzman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

1997 Správná pětka (TV seriál)
You Win Some, You Lose Some (S03E25)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Nebezpečná ulice (S03E13)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Hedvábné sny (S03E03)
1991 Dallas (TV seriál)
Lock, Stock and Jock (S14E10)
1990 Dallas (TV seriál)
Terminus (S14E04)
1989 Dallas (TV seriál)
Daddy's Dearest (S13E09)
Comings and Goings (S12E14)
The Sting (S12E10)
1988 Dallas (TV seriál)
Showdown at the Ewing Corral (S12E07)
Out of the Frying Pan (S12E04)
Things Ain't Goin' So Good at Southfork Again (S11E29)
další epizody (5)
1987 Dallas (TV seriál)
Daddy's Little Darlin' (S11E14)
Mummy's Revenge (S11E08)
Gone with the Wind (S11E04)
další epizody (6)
1986 Dallas (TV seriál)
Return to Camelot: Part 2 (S10E02)
Return to Camelot: Part 1 (S10E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky