foto

Bob Joles

  • nar. 16.7.1959 (61 let)
    Glendora, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Batman: Gotham by Gaslight
2011 Kocour v botách
2010 Kung Fu Magoo
2006 Divočina
Mravenčí polepšovna
2005 Geppetto's Secret
2004 Lví král 3: Hakuna Matata
2003 Kniha džunglí 2
2002 Cesta do války (TV film)
Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
1999 Scooby-Doo a duch čarodějky
1998 Tenká růžová čára

TV seriály

2019 Zelená vajíčka se šunkou (TV seriál)
Tam (E12)
Dům (E10)
Déšť (E08)
další epizody (5)
Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Cricket's Place/Volunteer Tilly (S01E30)
Skunked/Axin' Saxon (S01E29)
Park Pandemonium/Cricket's Biscuits (S01E28)
další epizody (10)
Marvel: Spider-Man (TV seriál)
The Cellar (S02E21)
Brand New Day (S02E20)
Cloak and Dagger (S02E18)
další epizody (5)
2018 Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Big Deal/Forbidden Feline (S01E20)
Blood Moon (S01E19)
Coffee Quest/Phoenix Rises (S01E18)
další epizody (19)
Marvel: Spider-Man (TV seriál)
The Road to Goblin War (S02E22)
Brain Drain (S02E12)
Bring on the Bad Guys: Part Four (S02E11)
další epizody (11)
2017 Elena z Avaloru (TV seriál)
The Princess Knight (S01E16)
Život uprostřed (TV seriál)
Stuck in a Merry Scary (S02E17)
SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
Krabby Patty Creature Feature/Teacher's Pests (S11E07)
Man Ray Returns/Larry the Floor Manager (S11E04)
2015 Be Cool, Scooby-Doo! (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Family Affair (S06E14)
2014 Clarence (TV seriál)
Lost in the Supermarket (S01E05)
Strejda děda (TV seriál)
Christmas Special: Part 1 (S01E41)
2012 The Soul Man (TV seriál)
SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
Patrick-Man!/Gary's New Toy (S09E02)
Super Evil Aquatic Villain Team Up Is Go!/Chum Fricassee (S08E24)
2011 Farma Rak (TV seriál)
SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
Mermaid Man Begins/Plankton's Good Eye (S08E11)
2010 Planet Sheen (TV seriál)
SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
Zpátky do minulosti / Zapomenutá epizoda (S07E09)
2009 Chowder (TV seriál)
A Little Bit of Pizzazz! / The Birthday Suits (S03E04)
Hands on a Big Mixer / The Blast Raz (S03E02)
SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
Zavřeni v mrazáku (S06E23)
Vítězný pohár / Sépiák profesorem (S06E17)
2008 Chowder (TV seriál)
At Your Service / Chowder & Mr. Fugu (S01E12)
SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
Drazí vikingové / Záškolák (S06E14)
2007 SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
Houba, co si vymýšlí / Supermořec vs. Spongebob (S05E14)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Danny Phantom (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s kmotrem (S03E05)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
Seed No Evil / City of Clipsville (S05E08)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Time Squad (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Kýchnutí (S05E10)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky