foto

Nina Thomas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 London (TV film)
1976 Dancing Years, The (TV film)
1975 Flame
1974 Mrtvý favorit

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1996 Wilderness (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Last Song, The (TV seriál)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
The Prince and the Pauper (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace