foto

Anthony Allen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Woman's a Helluva Thing, A (TV film)
1992 Vina (TV film)
1987 Hellraiser
1986 God's Outlaw
1976 No Hard Feelings (TV film)
1975 Flame
1973 Because of the Cats
1969 Mafia Girls, The
1951 The Rossiter Case

TV seriály

1995 She's Out (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Law and Order (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Faces (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace