foto

Johnny Shannon

  • nar. 29.7.1932 (88 let)
    Lambeth, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Stoned
1996 Shaman, The
1989 Aféra Profumo
1987 Running Out of Luck
1986 Úplní začátečníci
1983 Útěky z dětství
1980 Murphy's Stroke (TV film)
The Great Rock 'n' Roll Swindle
1978 Urvi co můžeš
1977 Inspektor Sweeney
1976 Something to Hide
1975 Flame
1973 Až přijde ten den
1972 Hide and Seek
1971 Villain
1970 Představení

TV seriály

1995 Blackhearts In Battersea (TV seriál)
1989 High Street Blues (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
The Bright Side (TV seriál)
1983 The Fourth Arm (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Muž jménem Quinn (S05E10)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
Watch All Night (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Paní Richardsová (S02E01)
1978 Hazell (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Starý pes se novým kouskům nenaučí (S01E03)
1977 Other One, The (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1976 The XYY Man (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Beryl's Lot (TV seriál)
Donati Conspiracy, The (TV seriál)
Scotch on the Rocks (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 The Gold Robbers (TV seriál)
1967 Never Mind the Quality, Feel the Width (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1998 Donald Cammell: The Ultimate Performance
1989 Mike + The Mechanics: A Closer Look

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky