foto

Amjad Khan

  • nar. 12.11.1940
    Hajdarábád, Indie
  • zem. 1992
    Bombaj, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Aatank
Sautela Bhai
1995 Anokhi Chaal
1994 Do Fantoosh
In Custody
Saboot Mangta Hain Kanoon
1993 Bechain
Jaan Per Khel Kar
Rudaali
1992 Aasmaan Se Gira
Dil Hi To Hai
Ele, My Friend
Virodhi
Waqt Ka Badshah
1991 Izzat
Jawahar
Kasam Kali Ki
Love
Mohabbat Pehli Nazar Mein
Pucca Badmaash
Ramgarh Ke Sholay
Yaara Dildara
1990 Lekin...
Maha-Sangram
Pati Patni Aur Tawaif
1989 Dost
Meri Zabaan
Naqab
Santosh
1988 Bees Saal Baad
Dharam Shatru
Do Waqt Ki Roti
Ghunghat
Inteqam
Kabrastan
Kanwarlal
Maalamaal
Perfect Murder, The
Qatil
1987 Insaniyat Ke Dushman
Jaago Hua Savera
Kaun Kitney Pani Mein
Sitapur Ki Geeta
1986 Andheri Raat Mein Diya Tere Haath Mein
Bhai Ka Dushman Bhai
Chameli Ki Shaadi
Jeeva
Love and God
Mohabbat Ki Kasam
Nasihat
Pahunchey Huwe Log
Peechha Karro
Singhasan
Vikram
Zindagani
1985 Ameer Aadmi Gharib Aadmi
Ee Lokam Ivide Kure Manushyar
Ek Daku Saher Mein
Ek Se Bhale Do
Maa Kasam
Mera Saathi
Mohabbat
Pataal Bhairavi
1984 Bindiya Chamkegi
Dhokebaaz
Kaamyaab
Maati Maange Khoon
Main Qatil Hoon
Maqsad
Mohan Joshi Hazir Ho!
Pet Pyaar Aur Paap
Sardaar
Tere Mere Beech Main
Utsav
1983 Achha Bura
Bade Dil Wala
Chor Police
Himmatwala
Hum Se Hai Zamana
Humse Na Jeeta Koi
Jaani Dost
Kalka
Mahaan
Nastik
1982 Adhura Aadmi
Baghavat
Daulat
Desh Premee
Dharam Kanta
Dial 100
Insaan
Khush Naseeb
Samraat
Satte Pe Satta
Taqdeer Ka Badshah
Teesri Aankh
Teri Maang Sitaron Se Bhar Doon
1981 Barsaat Ki Ek Raat
Chehre Pe Chehra
Commander
Hum Se Badkar Kaun
Jail Yatra
Kaalia
Kanhaiyaa
Katilon Ke Kaatil
Khoon Ka Rishta
Ladies Tailor
Love Story
Maan Gaye Ustaad
Naseeb
Plot No. 5
Professor Pyarelal
Rocky
Shama
Sirotek
Waqt Ki Deewar
Yaarana
Zamaane Ko Dikhana Hai
1980 Bombay 405 Miles
Chambal Ki Kasam
Jwalamukhi
Khanjar
Khoon Kharaba
Lootmaar
Pyaara Dushman
Qurbani
Ram Balram
Yari Dushmani
1979 Ahsaas
Atmaram
Chambal Ki Rani
Dada
Do Shikaari
Hamare Tumhare
Hum Tere Ashiq Hain
Jaandaar
Lakhan
Lok Parlok
Meera
Mr. Natwarlal
Raakhi Ki Saugandh
Sarkari Mehmaan
Suhaag
Zulm Ki Pukar
1978 Apna Khoon
Bandie
Besharam
Bhagyalaxmi
Bhookh
Chowki No.11
Des Pardes
Ganga Ki Saugand
Heeralal Pannalal
Kasme Vaade
Khoon Ki Pukaar
Muqaddar
Muqaddar Ka Sikandar
Phool Khile Hain Gulshan Gulshan
Ram Kasam
Sawan Ke Geet
1977 Aafat
Chakkar Pe Chakkar
Hum Kisise Kum Naheen
Inkaar
Kasum Khoon Ki
Palkon Ki Chhaon Mein
Parvarish
Ram Bharose
Šachisté
1976 Charas
Ginny Aur Johny
1975 Plameny
1973 Hindustan Ki Kasam
1961 Maya
1957 Ab Dilli Dur Nahin
1955 Char Paise
1951 Nazneen

TV seriály

1988 Dharam Yuddh (TV seriál)
Mirza Ghalib (TV seriál)

Dokumentární

1987 Raj Kapoor

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky