foto

Ed Devereaux

  • nar. 1.8.1925
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 17.12.2003 (78 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
1996 Preventers, The (TV film)
1991 Buddy's Song
1990 Koupil jsem upíří motocykl
Saint in Australia, The (TV film)
1989 Goldeneye (TV film)
Saint: Fear in Fun Park, The (TV film)
1988 Clean Machine, The (TV film)
1985 Bon Voyage (TV film)
Claudia
Ozbrojený přepad
Reunion at Fairborough (TV film)
1981 Lay Me Down in Lilac Fields (TV film)
1979 Money Movers
1977 Come Back, Little Sheba (TV film)
Three Dangerous Ladies
1976 Nátlak
To the Devil a Daughter
1974 Barry McKenzie Holds His Own
1972 Bless This House
Death of Adolf Hitler, The (TV film)
1971 Nickel Queen
1969 Skippy a zlatý poklad
1967 Journey Out of Darkness
1966 They're a Weird Mob
1964 Never Put It In Writing
The Bargee
1963 Carry On Jack
Falešná ruka zákona
Heavens Above!
Ladies Who Do
Live It Up!
1962 Carry On Cruising
Mix Me a Person
The Password is Courage
1961 Carry On Regardless
Very Important Person
Watch Your Stern
1960 Man in the Moon
The Savage Innocents
There Was a Crooked Man
1959 Carry On Nurse
Floods of Fear
Kapitánův stůl
1958 Carry On Sergeant
1957 The Shiralee
1955 Little Red Monkey

TV seriály

1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
1992 Crime Story (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
1989 Snakes and Ladders (TV seriál)
Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
1988 True Believers (TV seriál)
1987 Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
Kings (TV seriál)
1982 We'll Meet Again (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Zběh (S03E07)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1973 Scotch on the Rocks (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1967 Adventures of the Seaspray (TV seriál)
1965 My Brother Jack (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)

Dokumentární

2003 Barry Humphries Gives Us the Good Oil - a.z.
1974 Behind the Scenes Footage from Barry McKenzie Holds His Own
1966 Story of Making the Film They're a Weird Mob, The

Režijní filmografie

TV seriály

1968 Skippy (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 The Best of 'The Lenny Henry Show' (TV pořad)
1974 Barry McKenzie: Ogre or Ocker (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace