foto

Nadja Bobyleva

  • nar. 7.5.1983 (34 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ashes in the Snow
Camera Obscura
Chaos-Queens – Die Braut sagt leider nein (TV film)
Tatort - Die Wacht am Rhein (TV film)
2015 Knopka (studentský film)
Most špiónů
Stralsund - Der Anschlag (TV film)
2014 Hüter meines Bruders
Porn Punk Poetry (studentský film)
2013 Kolotoč mého života (TV film)
Meeres Stille
Tatort - Kaltblütig (TV film)
Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2012 Teilhard
2011 Am Kreuzweg (TV film)
Marie Brand und der Sündenfall (TV film)
Verschollen am Kap (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
Kommissarin Lucas - Aus der Bahn (TV film)
So wie wir hier zusammen sind
2009 Romy (TV film)
2008 Komisař De Luca: Volné pole působnosti (TV film)
Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
2007 Nichts geht mehr
Stubbe - Von Fall zu Fall: Bittere Wahrheiten (TV film)
Weißt was geil wär...?!
Widerstand (studentský film)
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
Tatort - Borowski in der Unterwelt (TV film)
2004 Tatort - Janus (TV film)
2003 Der Freund meiner Mutter (TV film)
Desáté léto
Nejlepší kamarádky (TV film)
Rychle do života!
Ztrácej svoje mládí
2002 Das Verflixte 17. Jahr (TV film)
Die Mutter (TV film)
Olgas Sommer
2001 Engel & Joe
Hand in Hand (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Herbstzeit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace