foto

Nadja Bobyleva

  • nar. 7.5.1983 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Katie Fforde: Wachgeküsst (TV film)
2018 Ashes in the Snow
Katie Fforde - Ziemlich beste Freundinnen (TV film)
2017 Camera Obscura
Tatort - Die Wacht am Rhein (TV film)
Zmatkářky: Nevěsta řekla ne (TV film)
2015 Knopka (studentský film)
Most špiónů
Stralsund - Der Anschlag (TV film)
2014 Hüter meines Bruders
Porn Punk Poetry (studentský film)
2013 Kolotoč mého života (TV film)
Meeres Stille
Tatort - Kaltblütig (TV film)
Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2012 Teilhard
2011 Am Kreuzweg (TV film)
Marie Brand und der Sündenfall (TV film)
Verschollen am Kap (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
Kommissarin Lucas - Aus der Bahn (TV film)
So wie wir hier zusammen sind
2009 Romy (TV film)
2008 Komisař De Luca: Volné pole působnosti (TV film)
Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
2007 Nichts geht mehr
Stubbe - Von Fall zu Fall: Bittere Wahrheiten (TV film)
Weißt was geil wär...?!
Widerstand (studentský film)
2006 Die Sitte - Club der Jungfrauen (TV film)
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
Tatort - Borowski in der Unterwelt (TV film)
2004 Tatort - Janus (TV film)
2003 Desáté léto
Nejlepší kamarádky (TV film)
Rychle do života!
Ztrácej svoje mládí
2002 Das Verflixte 17. Jahr (TV film)
Der Freund meiner Mutter (TV film)
Die Mutter (TV film)
Olgas Sommer
2001 Engel & Joe
Hand in Hand (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2009 Stralsund (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Herbstzeit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace