foto

Nadja Bobyleva

  • nar. 7.5.1983 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Schneegänger (TV film)
Im Schatten das Licht (TV film)
Katie Fforde: Wachgeküsst (TV film)
Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2018 Ashes in the Snow
Katie Fforde: Okamžik rozhodnutí (TV film)
2017 Camera Obscura
Tatort - Die Wacht am Rhein (TV film)
Zmatkářky: Nevěsta řekla ne (TV film)
2015 Knopka (studentský film)
Most špiónů
2014 Hüter meines Bruders
Porn Punk Poetry (studentský film)
2013 Kolotoč mého života (TV film)
Meeres Stille
Tatort - Kaltblütig (TV film)
Utta Danella: Kdo políbí doktora? (TV film)
2012 Teilhard
2011 Am Kreuzweg (TV film)
Marie Brand und der Sündenfall (TV film)
Verschollen am Kap (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
So wie wir hier zusammen sind
2009 Romy (TV film)
2008 Komisař De Luca: Volné pole působnosti (TV film)
Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
2007 Nichts geht mehr
Weißt was geil wär...?!
Widerstand (studentský film)
2006 Die Sitte - Club der Jungfrauen (TV film)
2005 Sága rodu Vandenbergů (TV film)
Tatort - Borowski in der Unterwelt (TV film)
2004 Tatort - Janus (TV film)
2003 Desáté léto
Nejlepší kamarádky (TV film)
Rychle do života!
Ztrácej svoje mládí
2002 Das Verflixte 17. Jahr (TV film)
Der Freund meiner Mutter (TV film)
Die Mutter (TV film)
Olgas Sommer
2001 Engel & Joe
Hand in Hand (TV film)

TV seriály

2019 Das Quartett (TV seriál)
Käthe und ich (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Selbstlos (S06E02)
Donna Leonová (TV seriál)
Ewige Jugend (E25)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf die harte Tour (S16E18)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Ausgekocht (S03E20)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Stimme (S09E24)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (E32)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Grenzverkehr (S04E14)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Herbstzeit

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky