foto

Hélène Patarot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Photo
2011 Cinq parties du monde, Les (TV film)
Rodinu si nevybíráš
2009 Bambou
Little Wenzhou (TV film)
Taupe 2, La (TV film)
2008 Tengri
2007 Ce soir, je dors chez toi
2006 Paříži, miluji Tě
2004 Ordo
2000 Vidění (TV film)
1994 W.S.H. (TV film)
1992 Milenec
1983 Život je román

TV seriály

2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (S06E02)
2011 Le Repaire de la Vouivre (TV seriál)
1997 Harry Hill (TV seriál)
1989 Mahabharata (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace