foto

Amanda Pilke

  • nar. 2.5.1990 (29 let)
    Joensuu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Odhalený přístav
Očista
2009 Zakázané ovoce
2008 Älä unta nää (TV film)
2003 Perly a svině

TV seriály

2018 Syke (TV seriál)
Kotisynnytys 4/4 (S05E04)
Kotisynnytys 3/4 (S05E03)
Kotisynnytys 2/4 (S05E02)
další epizody (4)
2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Polttareiden varjolla sabotaasia (S03E11)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
další epizody (6)
2011 Maailmanparantaja (TV seriál)
Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
další epizody (8)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Juhla, Juhannus ja ihana Camilla (S03E06)
Suurten muutosten edessä (S03E05)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
další epizody (6)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
Mittumaari (S01E04)
Sulosäveliä ja hiljaisuuden tuskaa (S01E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2012 Näin me se tehtiin: Vuosaari
2010 Matkalla jossain Suomessa (TV seriál)
2003 Amanda (TV film)

Host

TV pořady

2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace