foto

Alan Lake

  • nar. 24.11.1940
    Stoke-on-Trent, Staffordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.10.1984 (43 let)
    Sunningdale, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Krvavé Vánoce
1980 Black Stuff, The (TV film)
Rumpole's Return (TV film)
1979 Confessions from the David Galaxy Affair
Yesterday's Hero
1978 Playbirds, The
1976 Office Party, The
1975 Flame
1974 Every Afternoon
Percyho možnosti
The Amorous Milkman
The Swordsman
1972 Hide and Seek
Layout for 5 Models
1971 Freelance
1968 Bit of Crucifixion, Father, A (TV film)
Thief (TV film)
1967 Charlie Bubbles
1966 Sky West and Crooked
1965 Catch Us If You Can

TV seriály

1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Olympian Way, The (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Contenders, The (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
1968 Company of Five, The (TV seriál)
Growing Summer, The (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Cluff (TV seriál)
Mary Barton (TV seriál)
Midnight Men, The (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1955 This Is Your Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace