foto

Sun-hwa Kim

  • nar. 1.5.1971 (49 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Please Don't Save Me
2017 Chaebi
2016 Eommaeui gongchaek : gieogeui lesipi
Gutbai singgeul
2015 Noongil
2014 Kateu
2012 Jeomjaengyideul
2010 Salinui kang
2009 Bulkkotcheoreom nabicheoreom
2004 Haryu insaeng

TV seriály

2020 Beuramseureul Joahaseyo (TV seriál)
2019 Geomsanaejeon (TV seriál)
Kkotpadang : joseonhondamgongjakso (TV seriál)
Saikometeurl geunyeoseok (TV seriál)
2018 Miseu ma, boksooui yeoshin (TV seriál)
Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
Naeidneun gangnammiin (TV seriál)
2017 Habaekeui sinbu (TV seriál)
Hakgyo 2017 (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
Anaegae balameul pibnida (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Songgot (TV seriál)
2014 Raieo geim (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
Jang Ok-jeong (TV seriál)
2011 Baempaieo geomsa (TV seriál)
2008 Byeolsoongeom sijeun 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky