foto

Nicholas Woodeson

  • nar. 30.11.1949 (69 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beirut
2017 Neposlušnost
2016 Barva vítězství
The Limehouse Golem
2015 Dánská dívka
Eichmann show (TV film)
2012 Hannah Arendt
John Carter: Mezi dvěma světy
Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
Skyfall
2009 Legenda o Janě
Vraždy v Yorkshiru: 1980 (TV film)
2008 Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
Poppy Shakespeare (TV film)
2006 Nezlomná vůle
2001 Konference ve Wannsee (TV film)
2000 One of the Hollywood Ten
1999 Nezkrotná touha
Šílené krávy
1998 Animated Epics: Beowulf (TV film)
Mstitelé
Titanic Town
Velké naděje
1997 Fixlování
Žena v bílém (TV film)
1995 The Last Englishman (TV film)
1993 Případ Pelikán
1991 For the Greater Good (TV film)
1990 Max a Helena (TV film)
Ruský dům
1980 Nebeská brána
Nezaručená zpráva o válce (TV film)

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Will (TV seriál)
The Two Gentlemen (E03)
Cowards Die Many Times Before Their Deaths, The Valiant Never Taste Of Death but Once... (E02)
2016 The Living and the Dead (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Páteční večeře (TV seriál)
The Funeral (S04E05)
2014 Mapp and Lucia (TV seriál)
The Assets (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1506 (S03E13)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Am I Not Monstrous? (S02E02)
Hercule Poirot (TV seriál)
Hra na vraždu (S13E03)
2012 Secret State (TV seriál)
2011 The Hour (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Vláda (TV seriál)
Státní návštěva (S01E06)
2007 Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
Posmrtná maska (S02E07)
další epizody (7)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Kořist (S01E11)
Slavnost (S01E10)
další epizody (10)
Doktor Martin (TV seriál)
Krev není voda (S02E03)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Helen West (TV seriál)
2001 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
A Simple Sacrifice: Part 2 (S01E08)
A Simple Sacrifice: Part 1 (S01E07)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt darebáka (S01E03)
1993 Bedna (TV seriál)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 2 (S01E02)
Bonjour la Classe (TV seriál)
Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
1992 Fatal Inversion, A (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Performance (TV seriál)
The Blackheath Poisonings (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Blackeyes (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Made for Each Other (S01E18)
1982 The Hound of the Baskervilles (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad
2013 Creating Freedom: The Lottery of Birth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace