foto

Chris McKenna

  • nar. 18.10.1977 (40 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Blind Pass
2014 Ve spárech minulosti (TV film)
2013 A Voice in the Dark
2011 Zásnuby o prázdninách (TV film)
2008 Vyprahlá prérie
2007 Daydreamer
Zatracení
2006 Umění musí bolet
2003 Král temné síly
2002 Nebezpečná přání
1999 Cement
1997 Academy Boyz
Svatba naruby
1992 Příběhy ze života: Zbytečná smrt Briana Darlinga (TV film)
1991 Boy Who Cried Bitch, The
The Hollywood Reboot

TV seriály

2017 SEAL Team (TV seriál)
The Spinning Wheel (E06)
Frequency (TV seriál)
Negative Copy (E11)
The Edison Effect (E10)
Lucifer (TV seriál)
Mr. and Mrs. Mazikeen Smith (S03E03)
Grimm (TV seriál)
Slepá láska (S06E07)
Ach, kapitáne, můj kapitáne (S06E03)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Den otců (S02E14)
Máma (TV seriál)
High-Tops and Brown Jacket (S04E01)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Nechť vás provází štěstí (S05E06)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vykoupení (S02E10)
Private Practice (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E12)
2000 Opposite Sex (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Sud (S01E06)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace