foto

Chris McKenna

  • nar. 18.10.1977 (42 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Hollywood Reboot
2020 The Will
2019 Bliss
Taking Your Daughter (TV film)
2018 Buried Secrets (TV film)
2015 Blind Pass
2014 Ve spárech minulosti (TV film)
2013 A Voice in the Dark
2011 Zásnuby o prázdninách (TV film)
2008 Vyprahlá prérie
2007 Daydreamer
Zatracení
2006 Umění musí bolet
2003 Král temné síly
2002 Nebezpečná přání
1999 Cement
1997 Academy Boyz
Svatba naruby
1992 Příběhy ze života: Zbytečná smrt Briana Darlinga (TV film)
1991 Boy Who Cried Bitch, The

TV seriály

2017 Tým SEAL (TV seriál)
The Spinning Wheel (S01E06)
Frequency (TV seriál)
Negative Copy (E11)
The Edison Effect (E10)
Lucifer (TV seriál)
Mr. and Mrs. Mazikeen Smith (S03E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
Konspirační teorie 1/4 (S06E06)
Grimm (TV seriál)
Slepá láska (S06E07)
Ach, kapitáne, můj kapitáne (S06E03)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Den otců (S02E14)
Máma (TV seriál)
High-Tops and Brown Jacket (S04E01)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rock Creek Park (S10E18)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2013 90210: Nová generace (TV seriál)
Kdo s koho (S05E19)
Bez přetvářky (S05E18)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Nechť vás provází štěstí (S05E06)
Dr. House (TV seriál)
To slovo na R (S08E19)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Špinavé triky (S02E01)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dítě jako důkaz (S02E02)
90210: Nová generace (TV seriál)
Hollyin večer (S04E12)
Tvrdá realita (S04E09)
V duchu Vegas (S04E08)
další epizody (5)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vykoupení (S02E10)
Private Practice (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E12)
2001 Advokáti (TV seriál)
Home of the Brave (S05E19)
2000 Opposite Sex (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Sud (S01E06)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky