foto

Eric Do

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Taupe 2, La (TV film)
1993 Noces de carton, Les (TV film)
1992 Bitva o Diên Biên Phu
1988 Magická hlubina
1987 Coeurs croisés
1985 Podivná policie
1984 Île de la jeune fille bleue, L' (TV film)
1982 Mon curé chez les nudistes

TV seriály

2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
QI 149 (S03E10)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 David Lansky (TV seriál)
Jurés de l'ombre, Les (TV seriál)
1988 Voisin, voisine (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1980 Kick, Raoul, la moto, les jeunes et les autres (TV seriál)
Vinnetou (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky