foto

Nathan Nolan

  • nar. 30.3.1975 (45 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zázračné přistání na řece Hudson (TV film)
2012 30 minut po půlnoci
2011 Captain America: První Avenger
Hanna
2010 House Swap
2009 Gracie (TV film)
Soul Killer
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2007 Crossing Bridges
2006 This Is a Business
2004 Calcium Kid
2001 Love Is Not Enough (TV film)
2000 Honest

TV seriály

2019 Deep State (TV seriál)
A Dead Man's Machine (S02E08)
2018 The Bisexual (TV seriál)
2016 Blízký neznámý (TV seriál)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Whistleblower (S03E02)
Redux (S03E01)
2000 Too Much Sun (TV seriál)

Dokumentární

2009 Dobytí Měsíce (TV film)
2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky