foto

Murray Picknett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Carlotta (TV film)
2007 Final Winter, The
2005 Hell Has Harbour Views (TV film)
2003 The Postcard Bandit (TV film)
2002 Černí a bílí
2001 Neotesaný detektiv (TV film)
Osudové rozhodnutí (TV film)
2000 Risk
Tanečník
1999 Já, jenom já
Passion
1997 Reprisal (TV film)
1996 Whipping Boy
1995 Blue Murder (TV film)
1994 Police Rescue
1991 Waiting
1989 Cassidy (TV film)

TV seriály

2010 Cops LAC (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
1996 Bite, The (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 A Dangerous Life (TV seriál)
1986 Dancing Daze (TV seriál)
1984 Sweet and Sour (TV seriál)
1981 The Patchwork Hero (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky