foto

Maria Tornberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Uprostřed prázdno
2006 Nikdy můj
2002 Orbiting Pluto
2001 Superpoldové
2000 Teleporter: Time and Again

TV seriály

2006 Wallander (TV seriál)
Fotografen (S01E08)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace