foto

Jo Hartley

  • nar. 12.3.1972 (45 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Slaughterhouse Rulez
2017 Access All Areas
2016 David Brent: Life on the Road
Nenarozená pomsta
Orel Eddie
2014 Janet and Bernard
2012 Ill Manors
Tam nahoře
When the Lights Went Out
2011 Buranský masakr
Stolen (TV film)
2010 Pulse (TV film)
SoulBoy
2009 Královna Viktorie
Plakat smíchy
2008 Flushed
2007 Recovery (TV film)
2006 Taková je Anglie
2004 Boty mrtvého muže
Northern Soul

TV seriály

2018 Bliss (TV seriál)
2015 Not Safe for Work (TV seriál)
This Is England '90 (TV seriál)
2013 The Mimic (TV seriál)
2011 Jury II, The (TV seriál)
This Is England '88 (TV seriál)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Jak běží život (TV seriál)

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace