foto

Harry Baer

  • nar. 27.9.1947 (72 let)
    Biberach an der Riß, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gasmann
2016 Frauen
S & M: Les Sadiques
Schwarzach 23 und die Jagd nach dem Mordsfinger (TV film)
2013 Dirty Young Loose
Harder und die Göre
2011 Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2009 B 96 (studentský film)
Tatort - Schweinegeld (TV film)
Zwischen heute und morgen
2008 Berlin am Meer
2007 Die Jäger des Ostsee-Schatzes (TV film)
2005 Max und Moritz Reloaded
2003 Raid
2002 Dream Dream Dream (TV film)
Vůdce Ex
1997 Frost
1996 Babuschka (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Schwelbrand (TV film)
1993 Prinz in Hölleland
1992 Die wahre Geschichte von Männern und Frauen
1991 Superstau
1990 Das einfache Glück
1989 Zugzwang
1988 Amiga, La
Der Passagier - Welcome to Germany
Venusfalle, Die
1987 Helsinki Napoli All Night Long
1986 Osveta
1985 Im Innern des Wals
Westler
1984 Donauwalzer (TV film)
Im Himmel ist die Hölle los
1983 Bella Donna
Der Kleine
Der Tod kommt durch die Tür (TV film)
1982 Touha Veroniky Vossové
Westen leuchtet, Der
1981 Heute spielen wir den Boß
Lili Marleen
Lola
1980 Palermo nebo Wolfsburg
1979 Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
Třetí generace
1978 Zoufalství
1977 Adolf und Marlene
Hitler - ein Film aus Deutschland
1976 Auf Biegen oder Brechen
Chci jen, abyste mě milovali (TV film)
Padroni della citta, I
Schatten der Engel
1975 Pěstní právo svobody
1973 Im Zeichen der Kälte (TV film)
Wildwechsel (TV film)
Zahltag
1972 Adele Spitzeder (TV film)
Eisberg der Vorsehung, Der (TV film)
Heute nacht oder nie
Ludwig - Requiem für einen jungfräulichen König
1971 Obchodník se zeleninou
Posádka v Ingolstadtu (TV film)
Rio das Mortes (TV film)
Varování před svatou děvkou
Whity
1970 Götter der Pest
Kaffeehaus, Das (TV film)
Proč posedl amok pana R.
1969 Katzelmacher

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Fassbinder
Fassbinder: Milovat bez nároků
2001 Deutsche Lebensläufe (TV seriál)
1992 Nechci, aby mě milovali
1982 Rainer Werner Fassbinder - Letzte Arbeiten
1981 R.W. Fassbinder (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1985 Bas-Boris Bode - Der Junge, den es zweimal gab (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky