foto

Vilma Garliauskiene

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2013 Moterys meluoja geriau. Kristina
2006 11. září
2005 Město v ohrožení
2004 Das Blut der Templer (TV film)
The Keeper of Time
2003 Special Forces
2002 Ohrožené druhy

TV seriály

2020 Mladý Wallander (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2003 P.O.W. (TV seriál)

Dokumentární

2009 Střet bohů (TV seriál)
2008 Řím - Vzestup a pád impéria (TV seriál)
Manipulátor (E12)
2007 Doby temna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky