foto

Twiggy

  • nar. 19.9.1949 (69 let)
    Neasden, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Edge of Seventeen
Woundings
1997 Vezmeš si mě? (TV film)
1993 Body Bags: Historky z márnice (TV film)
1989 Istanbul
1988 Diamond Trap, The (TV film)
Madame Sousatzká
Sun Child (TV film)
1986 Klub ráj
Little Match Girl, The (TV film)
1985 Doktor a ďáblové
1981 Pygmalion (TV film)
1980 Bratři Bluesovi
There Goes the Bride
1974 W
1971 The Boy Friend

TV seriály

2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
Parralox (S04E01)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
Stop the Wedding, I Want to Get Off (S01E17)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The New Arrival (S04E07)
1991 Princesses (TV seriál)
1989 Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)

Dokumentární

2017 My Generation
2014 Pop Models (TV film)
2011 Diana Vreeland: The Eye Has to Travel
2007 The Powder & the Glory

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
1989 The Late Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace