foto

František Skála

  • nar. 7.2.1956 (63 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wilsonov
2009 Jsem Absolutní vůle (studentský film)
2003 Mazaný Filip

Dokumentární

2010 My jsme to nevzdali (koncert)
2008 Palác Akropolis - Akráč (studentský film)
2006 Ráno (studentský film)
2005 Putování starými cestami (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1983 Oči

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Oči

Host

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
1998 Multicar Movie Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky