foto

Ardis Cohen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 The Dead Ones
2013 The Last Keepers
2012 Prezidentské volby (TV film)
2009 Americká aféra
Můj milý, můj drahý
Washingtonienne (TV film)
2008 Labyrint lží
Let's Dance 2
2006 Fields of Freedom
Let's Dance
2000 Já, mé druhé já a Irena
1999 Krutá daň (TV film)
1998 Poslední dny disca
1997 Vidláci
1994 Šest vražd stačí, maminko!

TV seriály

2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Rybaření (S03E05)
Clovis (S03E04)
Volba (S03E02)
další epizody (4)
2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Běh (S02E09)
První reakce (S02E08)
další epizody (10)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
Úplné zviditelnění (S01E07)
Baseball (S01E06)
další epizody (8)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
The Gas Man (S03E20)
Colors (S03E19)
Nothing Personal (S03E18)
další epizody (12)
1994 Zločin v ulicích (TV seriál)
All Through the House (S03E08)
The Last of the Watermen (S03E07)
Crosetti (S03E06)
další epizody (12)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
The Night of the Dead Living (S01E09)
Smoke Gets in Your Eyes (S01E08)
And the Rockets' Dead Glare (S01E07)
další epizody (9)

Dokumentární

2009 Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky