foto

Jeanette Švoňavská

  • nar. 20.5.1963 (57 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Escape (studentský film)
1990 100 x bez slov (TV film)
1988 Akú hudbu máte radi (TV film)
F.T. na cestách
1985 Prípad Archieho Mixa (TV film)
1984 Falešný princ

TV seriály

2006 Mafstory (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Recepty na slávu (TV pořad)
1983 Triangel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky