foto

Faten Hamama

  • nar. 27.5.1931
    Al Mansurah, Egypt
  • zem. 17.1.2015 (83 let)
    Káhira, Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Ard el ahlam
1988 Yom mor... yom helw
1984 Leilet al quabd al Fatma
1979 Hekaya wara kol bab (TV film)
Ualla azae lel sayedat
1977 Afwah wa araneb
1975 Habibati
Orid hallan
1973 Oghneyat elmoot
1972 Emberatoriet meem
1971 Kheit al rafeigh, -al
Rimal min dhahab
1969 Al hob al kabeer
1966 Shaia fi hayati
1965 Egihteraf, -al
Haram, El
Hikayet el omr kulluh
1964 El bab el maftuh
Laila el akhira, El
1963 Cairo
La wakta lil hub
Shadow of Treason
1962 La tutfi el shams
Lan aataref
Maugh geza, Al
1961 Nahr el hub
1959 Bain el atlal
Doa al karawan
Sayedat el kasr
1958 El zoja el azraa
Hatta naltaki
La anam
Tarik el amal
Tarik el masdud, El
1957 Ard el salam
Kalb loh ahkam, El
Lan abki abadan
1956 Hub wa demoue
Mawad gharam
Siraa Fil-Mina
1955 Allah maana
Ayyamine el helwa
Irham demou
Mawad ma al saada
1954 Athar ala alremal
Baad al wedah
Bint al hawa
Daiman maak
Kuloub el naas
Malak el zalem, El
Moawad ma al hayat
Pod žhnoucím nebem
1953 Abid el mal
Aisha
Hub fil zalam
Lahn al khouloud
1952 Amwal el yatama
Ashki limin?
Asrar el naas
Cass el azab
Isalu kalbi
Laka yom ya zalem
Manzel rakam tletash, El
Muharrij al-Kabir, al-
Ustaza Fatma, El
Zaman el ajab
Zuhur el fatina, El
1951 Akhlak lel beia
Ana al maadi
Ana bint nass
Ibn el Nil
Khadaini abi
Widaan ya gharami
1950 Bayumi effendi
Otec Amin
Zalamuni el nass
1949 Halaka el safkuda, El
Kul beit illa rajul
Kursi el iteraf
Nahwal majd
Sitt el beit
Yatimatain, El
1948 Al Yateematayn
El millionaira el saghira
Hayat haira
Ikab, El
Kanat malakan
Khulud
1947 Abu Zeid el Hilali
Kanz el saada
Malak el abiad, El
Malika fi gehennam
Nour minel samaa
1946 Al-kena al ahmar
Dunia
El-hanim
Malak al rahma
1945 Awal el shahir
1944 Russassa fil kalb
1940 Yom said

TV seriály

2000 Wagh el qamar (TV seriál)
1991 Dameer abla Hekmat (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1973 Oghneyat elmoot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace