foto

Darina Chmúrová

  • nar. 11.8.1951 (69 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Úsmev diabla
1986 Plaváček (TV film)
Zakázané uvoľnenie
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
Iná láska
Veľká náruč (TV film)
1984 Angolský deník lékařky (TV film)
Neodchádzaj nocou letnou
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
1981 Katera (TV film)
Súdim ťa láskou
1980 Hodiny
1979 Hotový konflikt krvi (TV film)
V predvečer (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
Smoliari
1977 Počúvajme slnko (TV film)
Priateľka mojej dcéry (TV film)
Vianočné oblátky (TV film)
Yetiho stopy (TV film)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
1976 Serenáda pre Martinu (TV film)
1975 Dom za mestom (TV film)
Náušnice (TV film)
1970 Chlapci, dievčence a psi (TV film)
1961 Predjarie

TV seriály

1983 V službách zákona (TV seriál)
1978 Nech žije deduško (TV seriál)
Blahostroj (E07)
Prekážky (E06)
Prípravy (E05)
další epizody (5)
Ve znamení Merkura (TV seriál)
Stopa stříbrných draků (E04)

Host

TV pořady

1973 Ma-tel-ko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky