foto

Bess Armstrong

  • nar. 11.12.1953 (66 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love and Sunshine (TV film)
2016 Doktorka k nakousnutí (TV film)
2013 Reckless (TV film)
2012 Vdaná nevěsta (TV film)
2008 Corporate Affairs
Next of Kin
2002 Trojúhelník (TV film)
2000 Diamantoví muži
1998 Láska na celý život (TV film)
Pecker
When It Clicks
1997 Ta zatracená kočka
1996 Christmas Every Day (TV film)
Povedená dceruška (TV film)
She Cried No (TV film)
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Uloupená nevinnost (TV film)
1994 Vezmi mě znovu domů (TV film)
Šest vražd stačí, maminko!
1993 Ideální milenka
Skateboard Kid
1989 Jasnozřivý
Mother, Mother
1986 Vůbec nic společného
1984 Dům Páně
Lace (TV film)
1983 Cesta do Číny
Dívka k pronajmutí (TV film)
Čelisti 3
1982 Jekyll a Hyde: Totální proměna
1981 Barefoot in the Park (TV film)
Čtyři roční období
1979 11th Victim (TV film)
Walking Through the Fire (TV film)
1978 Getting Married (TV film)
How to Pick Up Girls! (TV film)

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
Some Measure of Justice (S06E10)
Copy Cat (S06E08)
Part of the Deal (S06E04)
2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Pýcha (S02E16)
Přídavek (S02E13)
Chirurgové (TV seriál)
Whistlin' Past the Graveyard (S16E06)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Dědictví (S02E07)
2017 Skandál (TV seriál)
Watch Me (S07E01)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Dva světy (E05)
Prospectská trojka (E02)
Šťastný konec (E01)
Satan přichází (TV seriál)
Pokušitelka (E06)
Zoo (TV seriál)
Jamie dostala zbraň (S02E07)
Drsný šerif (TV seriál)
Odteď napořád (S05E07)
2015 Zoo (TV seriál)
Bojuj, nebo uteč (S01E02)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Bum (S03E03)
Bezmoc (S03E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný námořník (S11E16)
2013 Profesionální lháři (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E12)
Nepřátelské převzetí (S02E11)
Úniková strategie (S02E10)
další epizody (8)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vzdálená místa (S05E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kriminálka nemá šťávu (S12E16)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
One Tree Hill (TV seriál)
The Last Day of Our Acquaintance (S07E18)
At the Bottom of Everything (S07E17)
My Attendance Is Bad But My Intentions Are Good (S07E16)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Smutná repríza (S04E15)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Made in China (S05E12)
Šílím z tebe (S04E11)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Truth Doesn't Make a Noise (S02E02)
The Desperate Kingdom of Love (S02E01)
Frasier (TV seriál)
Frasier bez tuku (S11E12)
2002 That Was Then (TV seriál)
2000 Frasier (TV seriál)
Maryiny Vánoce (S08E08)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Wedding (S05E22)
1995 Tak tohle je můj život (TV seriál)
In Dreams Begin Responsibilities (E19)
Weekend (E18)
Betrayal (E17)
další epizody (4)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
So Called Angels (E15)
On the Wagon (E14)
Pressure (E13)
další epizody (15)
Chůva k pohledání (TV seriál)
I Don't Remember Mama (S01E22)
1993 Batman (TV seriál)
Fire from Olympus (S01E60)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
What's Cookin' (S04E06)
1990 Married People (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
1977 On Our Own (TV seriál)

Hudební videoklipy

1986 Thompson Twins - Nothing in Common (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky