foto

Bess Armstrong

  • nar. 11.12.1953 (64 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Diagnosis Delicious (TV film)
2013 Reckless (TV film)
2012 Vdaná nevěsta (TV film)
2008 Corporate Affairs
Next of Kin
2002 Trojúhelník (TV film)
2000 Diamond Men
1998 Forever Love (TV film)
Pecker
When It Clicks
1997 Ta zatracená kočka
1996 Christmas Every Day (TV film)
Povedená dceruška (TV film)
She Cried No (TV film)
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Uloupená nevinnost (TV film)
1994 Šest vražd stačí, maminko!
Vezmi mě znovu domů (TV film)
1993 Ideální milenka
Skateboard Kid
1989 Jasnozřivý
1986 Vůbec nic společného
1984 Dům Páně
Lace (TV film)
1983 Cesta do Číny
Čelisti III
Dívka k pronajmutí (TV film)
1982 Jekyll a Hyde: Totální proměna
1981 Barefoot in the Park (TV film)
Čtyři roční období
1979 Walking Through the Fire (TV film)
11th Victim (TV film)
1978 Getting Married (TV film)
How to Pick Up Girls! (TV film)

TV seriály

2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Dva světy (E05)
Zoo (TV seriál)
Jamie's Got a Gun (S02E07)
Longmire (TV seriál)
From This Day Forward (S05E07)
2015 Zoo (TV seriál)
Fight or Flight (S01E02)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný námořník (S11E16)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vzdálená místa (S05E06)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Smutná repríza (S04E15)
2002 That Was Then (TV seriál)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
1990 Married People (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
1977 On Our Own (TV seriál)

Dokumentární

1989 Mother, Mother

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace