foto

Yorgos Pirpassopoulos

  • nar. 4.7.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Beckett
2015 Chevalier
2013 Wild Duck
2012 Poker Face
2011 4Ever
2009 Guiness
2003 Na m' agapas
2001 Pamptohoi A.E.
1999 Safe Sex
Thilyki etaireia
1995 To ftero tis mygas

TV seriály

2019 Eden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Logo timis: 20 hronia meta (TV seriál)
2011 Eleftheros & oraios (TV seriál)
2008 Agria paidia (TV seriál)
2007 Yperoha plasmata (TV seriál)
2002 Ti symvainei me to Hari (TV seriál)
2000 Kokkinos kyklos (TV seriál)
Na me proseheis (TV seriál)
Ouden provlima (TV seriál)
Tha se do sto ploio (TV seriál)
1999 Glykoxino krasi (TV seriál)
Thymata eirinis (TV seriál)
1996 Kala xeberdemata (TV seriál)
Logo timis (TV seriál)
1994 Oi agnoimenoi (TV seriál)
To geloion tou pragmatos (TV seriál)
Vanilia sokolata (TV seriál)
1993 Men kai oi den, Oi (TV seriál)
1992 To soi mas (TV seriál)
To taxidi pou skotonei (TV seriál)
1990 O prigips Mihalis (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 4Ever

Producentská filmografie

Filmy

2011 4Ever

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky