foto

Emília Lokvencová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Priama úmera (TV film)
1985 Ozveny (TV film)
1984 Bola som z olova (TV film)
1982 Krásna múdrosť (TV film)
1981 Zaujímaví muži (TV film)
1979 Drevená figúrka (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
1969 Stromy zomierajú postojačky (divadelní záznam)
1968 O Slnečníkovi, Mesačníkovi, Veterníkovi (divadelní záznam)
1956 Čisté ruky

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace