foto

Michael Kessler

  • nar. 24.6.1967 (50 let)
    Wiesbaden, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Kessler je nemecký herec, komik a zabávač, preslávený najmä svojimi vtipnými videami, tzv. "10 osvedčených rád..." alebo "10 vecí, ktoré..." (napríklad: 10 osvědčených rad - jak nakupovat drogy). Samozrejme, neberte si z nich príklad. Mimo toho sa venuje herectvu a hral aj v niektorých nemecky hovoriacich divadlách. Vyštudoval Westphalian Drama School a momentálne žije v Kolíne.

Dominika "metal.storm" Kubasov

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Vampirschwestern 3 - Reise nach Transsilvanien
Mullewapp - Eine schöne Schweinerei
2015 Schmidts Katze
Už je tady zas
2014 O synkovi, který se učil bát (TV film)
Slavná pětka 3
Vampírky 2
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Tierisch verknallt (TV film)
Vampírky
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
Krokodýlové z předměstí 3
Láska z hor (TV film)
Männer ticken, Frauen anders (TV film)
2010 Ve Spessartu opět straší! (TV film)
2008 Freche Mädchen
2007 Neues vom Wixxer
Tell
2006 Bum-Bum
Hui Buh
2005 Das Leben der Philosophen (TV film)
2004 Rockville Slayer, The
Sex & mehr (TV film)
2003 Tatort - Das Böse (TV film)
Zwei Wochen Argentinien
1999 Hotel Mama - Mama auf der Flucht (TV film)
1998 Callboy (TV film)
Kommissare Südwest - Die Lüge (TV film)
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
1996 Der letzte Kurier (TV film)
1995 Hotel Mama (TV film)
1993 Nordkurve
1992 Kleine Haie
Schtonk!
1991 Závody lásky

TV seriály

2012 Götter wie wir (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Vater Mutter Kind (S03E04)
2009 Kesslers Knigge (TV seriál)
2007 Deutschland ist schön (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
Switch reloaded (TV seriál)
2006 Berndivent (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
Maja (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
Das Büro (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Axel! (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Sonntags geöffnet (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2016 Das Jahrhunderthaus (TV seriál)

TV pořady

2017 Sitzheizung gibt's nicht! (TV pořad) - mod.
2016 Meine heile Welt (TV pořad)
2015 Das Spiel beginnt! - Die große Show von 3 bis 99 (TV pořad)
2014 Kessler ist... (TV pořad)
2013 CIRCUS HALLIGALLI - Best of (TV pořad)
2003 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2016 Meine heile Welt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace