foto

Glynn Turman

  • nar. 31.1.1947 (73 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cesta zpátky
2019 Justine
Windows on the World
Šesterčata
2018 Solace
2016 Barva vítězství
2014 Dakota's Summer
2013 Act Like You Love Me
2012 John na konci zemře
The Obama Effect
2011 Super 8
2010 Varieté
2009 Big Red (TV film)
Preaching to the Pastor
2008 Expert na vraždu: Záhada zamčené místnosti (TV film)
Kings of the Evening
Night Life (TV film)
2007 City Teacher
2005 Sahara
2004 The Seat Filler
2001 Fire & Ice (TV film)
Operace Boeing 747
2000 Píseň svobody (TV film)
Ten nejlepší
Visit, The
1999 Zákony džungle
1998 Nevinný výlet
1997 Černá kavalérie (TV film)
1996 Circle of Pain (TV film)
Finta
Nejtvrdší zápas (TV film)
Psalms from the Underground
1994 Neobyčejné léto
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
1992 Tajná mise
1986 Ask Max (TV film)
Štvanci
1985 Charlotte Forten's Mission: Experiment in Freedom (TV film)
1984 Gremlins
Secrets of a Married Man (TV film)
1982 Penitentiary II
1981 Thornwell (TV film)
1980 Attica, stát New York (TV film)
1978 Hero Ain't Nothin' But a Sandwich, A
Katie: Portrait of a Centerfold (TV film)
1977 Hadí vejce
Minstrel Man (TV film)
1976 J.D.'s Revenge
The River Niger
1975 Cooleyská střední
1974 The Nine Lives of Fritz the Cat
Thomasine & Bushrod
Together Brothers
1973 Five on the Black Hand Side
1972 AWOL - Avhopparen
1971 In Search of America (TV film)
1970 Černá brigáda (TV film)

TV seriály

2019 The Red Line (TV seriál)
We Must All Care (E01)
Drápy (TV seriál)
Fly Like An Eagle (S03E06)
Zaddy Was A Rolling Stone (S03E05)
Mr. Mercedes (TV seriál)
The End of the Beginning (S03E07)
Bad to Worse (S03E06)
Great Balls of Fire (S03E05)
další epizody (6)
Bude líp (TV seriál)
Nesting (S03E03)
Power (TV seriál)
No One Can Stop Me (S06E10)
Vražedná práva (TV seriál)
Please Say No One Else Is Dead (S05E15)
Make Me the Enemy (S05E14)
2018 Fly (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
We Can Find Him (S05E06)
It Was the Worst Day of My Life (S05E05)
It's Her Kid (S05E04)
další epizody (6)
2017 Exprezident Graves (TV seriál)
Spark Meet Gasoline (S02E10)
Not All Who Wander Are Lost (S02E09)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Johariho okno (S05E06)
Vize konečného stavu (S05E04)
Teorie hry (S05E02)
2015 Proof (TV seriál)
St. Luke's (E07)
Profesionální lháři (TV seriál)
Jsi bezpečně přisátej k ceckům firmy Kaan a spol. (S04E12)
Všechno je tak zasraně samozřejmý. Říkám si... (S04E11)
Chvála penězům (S04E10)
další epizody (7)
2014 Profesionální lháři (TV seriál)
Joshua (S03E12)
Pan Zhang (S03E09)
Hra s ohněm (S03E08)
další epizody (10)
2013 Profesionální lháři (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E12)
Nepřátelské převzetí (S02E11)
Úniková strategie (S02E10)
další epizody (11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Strange Fruit (S09E09)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Clarence Montgomery (E10)
Profesionální lháři (TV seriál)
Mayská apokalypsa (S01E12)
Business (S01E11)
Ouroboros (S01E09)
další epizody (10)
Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Z minulosti (S04E05)
2011 Obhájci (TV seriál)
Morelli v. Kaczmarek (E18)
Nevada v. Greene (E17)
Nevada v. Hunter (E15)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Shelter (E10)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Rodgers (E06)
Las Vegas v. Reid (E02)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Two Gangs (S01E05)
V odborné péči (TV seriál)
Gina - týden 5. (S02E25)
Mia - týden 1. (S02E01)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje poslední slova (S08E02)
2008 V odborné péči (TV seriál)
Alex - týden 8. (S01E37)
Laura - týden 8. (S01E36)
Odložené případy (TV seriál)
Dny slávy (S06E01)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Výroky pro tisk (S05E05)
Pohotovost (TV seriál)
Pod rodičovským dohledem (S15E04)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Proti všem (S04E07)
Aliance (S04E05)
Uprchlíci (S04E04)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nákaza (S07E12)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (8)
2003 All of Us (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Morální zásady (S03E05)
2001 Big Apple (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nejasná zpráva (S07E05)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Wide Open (S01E09)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v jazzovém klubu (S01E13)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 Loterie (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
This Is the Life (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Julia (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sighted Eyes/Feeling Heart
2014 Last of the Showmen
2005 Black in the 80s (TV seriál)
2004 Macked, Hammered, Slaughtered and Shafted
1987 Biography (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Fly (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 60th Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1977 The Richard Pryor Special? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky