foto

Glynn Turman

  • nar. 31.1.1947 (70 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Barva vítězství
2014 Dakota's Summer
2013 Act Like You Love Me
2012 John na konci zemře
Obama Effect, The
2011 Super 8
2010 Varieté
2009 Big Red (TV film)
Preaching to the Pastor
2008 Expert na vraždu: Záhada zamčené místnosti (TV film)
Kings of the Evening
Night Life (TV film)
2007 City Teacher
2005 Sahara
2004 Seat Filler, The
2001 Fire & Ice (TV film)
Operace Boeing 747
2000 Píseň svobody (TV film)
Ten nejlepší
Visit, The
1999 Zákony džungle
1998 Nevinný výlet
1997 Černá kavalérie (TV film)
1996 Circle of Pain (TV film)
Finta
Nejtvrdší zápas (TV film)
Psalms from the Underground
1994 Neobyčejné léto
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
1992 Tajná mise
1986 Ask Max (TV film)
Štvanci
1985 Charlotte Forten's Mission: Experiment in Freedom (TV film)
1984 Gremlins
Secrets of a Married Man (TV film)
1982 Penitentiary II
1981 Thornwell (TV film)
1980 Attica, stát New York (TV film)
1978 Hero Ain't Nothin' But a Sandwich, A
Katie: Portrait of a Centerfold (TV film)
1977 Hadí vejce
Minstrel Man (TV film)
1976 J.D.'s Revenge
River Niger, The
1975 Cooleyská střední
1974 The Nine Lives of Fritz the Cat
Thomasine & Bushrod
Together Brothers
1973 Five on the Black Hand Side
1972 AWOL - Avhopparen
1971 In Search of America (TV film)
1970 Černá brigáda (TV film)

TV seriály

2016 Queen Sugar (TV seriál)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 V odborné péči (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Dny slávy (S06E01)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Výroky pro tisk (S05E05)
Pohotovost (TV seriál)
Pod rodičovským dohledem (S15E04)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Proti všem (S04E07)
Aliance (S04E05)
Uprchlíci (S04E04)
další epizody (6)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (8)
2003 All of Us (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2001 Big Apple (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Wide Open (S01E09)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
This Is the Life (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Greatest American Hero, The (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Julia (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sighted Eyes/Feeling Heart
2014 Last of the Showmen
2005 Black in the 80s (TV seriál)
2004 Macked, Hammered, Slaughtered and Shafted
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2008 60th Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1977 The Richard Pryor Special? (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace