foto

Václav Šanda

  • nar. 18.5.1989 (30 let)
    Krupka u Teplic, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2016 Všechno (studentský film)
Zlato (studentský film)
2014 Zejtra napořád
2012 Prstýnek (studentský film)
2011 Čertova nevěsta

TV seriály

2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (6)
Modrý kód (TV seriál)
Kdo vydrží nejdýl… (S02E49)
Na jezeře (S02E36)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E06)
Modrý kód (TV seriál)
Dárek (S02E33)
Samé dobré zprávy (S02E21)
Narozeniny (S02E19)
Single Man (TV seriál)
Oči pro pláč (E03)
Specialisté (TV seriál)
Šmírák (S02E10)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Udavač (S01E11)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Jana Hlaváčová (E02)
2011 Borgia (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
Druhá šance (S03E08)
Konečně spolu (S03E05)
Vyprávěj (TV seriál)
Překvapení (S01E20)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2000 Cesty víry (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky