foto

Tom Krueger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

TOM KRUEGER je dlhoročným členom medzinárodnej asociácie kameramanov The International Cinematographer's Guild i Asociácie amerických režisérov The Director's Guild of America. Ako kameraman a režisér pracoval na širokej škále projektov počnúc celovečernými filmami až po reklamy, videoklipy, krátke filmy a dokumenty.

Ako kameraman spolupracoval na projektoch Fishing with John s Johnom Lurie, Denisom Hopperom a Mattom Dillonom; The United States of Poetry režiséra Marca Pellingtona; Manny and Lo so Scarlett Johansson; a Committed s Heather Graham. Nakrútil a režíroval množstvo hudobných klipov pre známych umelcov a skupiny akými sú U2 (U2 Live at the Rose Bowl), David Bowie, Stevie Wonder, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Lenny Kravitz, R.E.M a mnoho ďalších.

ITAfilm

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Miláčku, vrať se
1996 Manny & Lo

Dokumentární

2016 Gimme Danger
2013 One Direction 3D: This is Us
1995 United States of Poetry (TV seriál)
1991 Na rybách s Johnem (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 You're in Charge

Dokumentární

2009 U2 360° - Živě z Rose Bowl (koncert)

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 You're in Charge

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 You're in Charge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace