foto

Dong-min Oh

  • nar. 1.4.1986 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Maeum uljeoghan nalen
2019 Gajeong botongeui yeonae
Padoleul geodneun sonyeon
Tajja: won aidey jaek
2018 Aweobadi
Suseongmos
2017 Neowa geukjangeseo

TV seriály

2019 17seeui jogeon (TV seriál)
Dakteo peurijeuneo (TV seriál)
Dakteo tamjeong (TV seriál)
Království zombie (TV seriál)
Pyeongil ohoo seshiui yeonin (TV seriál)
2018 Geombeobnamnyeo (TV seriál)
Hyungbuoigwa : simjangeul humchin euisadeul (TV seriál)
연애포차 (TV seriál)
2016 Pantaseutik (TV seriál)
2015 Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Shoopeodaedi Yul (TV seriál)
2010 Nappeun namja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky