foto

Donna Stamps

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Noc je ještě mladá - set dekoratér
1997 Svatba sjednaná v nebi (TV film) - set dekoratér
1996 Gone in the Night (TV film) - set dekoratér
1995 Dokonalá švagrová (TV film) - set dekoratér
Smrt na Sunset Highway (TV film) - set dekoratér
Zrádná minulost (TV film) - set dekoratér
1994 Dancing with Danger (TV film) - set dekoratér
Osudné setkání (TV film) - set dekoratér
1993 Oči z ložnice (TV film) - set dekoratér
Rubdown (TV film) - set dekoratér
1990 Horká vlna (TV film) - set dekoratér
Jidášův plán - set dekoratér
Sluneční hrozba - set dekoratér
1988 Critters 2 - set dekoratér
1986 Convicted (TV film) - set dekoratér
Hollywood Vice Squad - set dekoratér

TV seriály

2013 Newsreaders (TV seriál) - set dekoratér
2007 Rodinná válka (TV seriál) - set dekoratér
The Graduate (S02E22) - set dekoratér
A Bitter Pill to Swallow (S02E21) - set dekoratér
The War of the Golds (S02E20) - set dekoratér
další epizody (12)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál) - set dekoratér
Kulečníkový stůl (S01E01) - set dekoratér
Rodinná válka (TV seriál) - set dekoratér
Love Is Blind (S02E10) - set dekoratér
Cork Screwed! (S02E09) - set dekoratér
Gaza Strip (S02E08) - set dekoratér
další epizody (22)
2005 Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Finále (S09E16) - set dekoratér
Tajemství (S09E15) - set dekoratér
Síla slůvka "ne" (S09E14) - set dekoratér
další epizody (8)
2004 Chlapi sobě (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Robertův úkol (S09E08) - set dekoratér
Debřini rodiče (S09E07) - set dekoratér
Psychoterapie pro muže (S09E06) - set dekoratér
další epizody (21)
2003 Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Jazzové desky (S08E10) - set dekoratér
Pták (S08E09) - set dekoratér
Oslava s překvapením (S08E08) - set dekoratér
další epizody (11)
2002 Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Kdo jsem? (S07E05) - set dekoratér
Králíček (S07E04) - set dekoratér
Domácí úkol (S07E03) - set dekoratér
další epizody (18)
2001 Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Veselé Vánoce (S06E12) - set dekoratér
Fanda (S06E11) - set dekoratér
Rejbert (S06E10) - set dekoratér
další epizody (25)
2000 Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Vánoční dárek (S05E11) - set dekoratér
Kýchnutí (S05E10) - set dekoratér
Manželské problémy u tchánů (S05E09) - set dekoratér
další epizody (24)
1999 Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Vánoční fotografie (S04E11) - set dekoratér
Repetent (S04E10) - set dekoratér
Děkuji, ne (S04E09) - set dekoratér
další epizody (23)
1998 Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Opékač topinek (S03E12) - set dekoratér
Byt (S03E11) - set dekoratér
Zdravá výživa (S03E10) - set dekoratér
další epizody (25)
1997 Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Dopis (S02E11) - set dekoratér
Střední škola (S02E10) - set dekoratér
Dárek (S02E09) - set dekoratér
další epizody (18)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál) - set dekoratér
Míč (S01E12) - set dekoratér
Kapitán Nemos (S01E11) - set dekoratér
Krocan nebo ryba (S01E10) - set dekoratér
další epizody (11)

Dokumentární

2005 Everybody Loves Raymond: The Last Laugh (TV film) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky