foto

Enzi Fuchs

  • nar. 28.1.1937 (82 let)
    Řezno, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Leberkäsjunkie
2018 Sauerkrautkoma
2017 Grießnockerlaffäre
2016 Schweinskopf al dente
2014 Winterkartoffelknödel
2011 Für immer daheim (TV film)
2010 Bavorské pralinky (TV film)
Wieder daheim II (TV film)
2009 Der Komödienstadel - Der letzte Bär von Bayern (divadelní záznam)
Paulin sen (TV film)
2008 Wieder daheim (TV film)
2007 Der Ruf der Berge - Schatten der Vergangenheit (TV film)
Duhový sen (TV film)
2006 Der Judas von Tirol (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
2003 Wilder Kaiser - Herzen in Gefahr (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Wilder Kaiser - Der Meineid (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2001 Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
2000 Weißblaue Geschichten (TV film)
1999 Rackové ve větru (TV film)
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1998 In der Löwengrube (TV film)
1995 Hölleisengretl (TV film)
1994 Pumuckl und der blaue Klabauter
1993 Weißblaue Geschichten
1992 Der Bergdoktor - Auferstehung (TV film)
Růže pro Afriku (TV film)
Widerspenstige Viktoria (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1986 Der Unfried (TV film)
1985 Tatort - Schicki-Micki (TV film)
1984 Klein, aber mein! (TV film)
Tapetenwechsel
1983 Der Glockenkrieg (TV film)
Martin Luther (TV film)
1981 Die Ortliebschen Frauen
Die Rumplhanni (TV film)
1979 Anton Sittinger (TV film)
Lucky Star
1978 Planoucí srdce
Sachrang (TV film)
1975 Comenius (TV film)
1973 Frühreifen-Report
Junge Mädchen mögen's heiß, Hausfrauen noch heißer
Steig ein und stirb (TV film)
Was Schulmädchen verschweigen
1972 Die Klosterschülerinnen
Liebesspiele junger Mädchen
1971 Koralle Meier - Geschichte einer Privaten (TV film)
Paragraph 218 - Wir haben abgetrieben, Herr Staatsanwalt
Schüler-Report
1970 Pro každého něco
1969 Die Kleinbürgerhochzeit (TV film)
Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
1968 Jagdszenen aus Niederbayern (TV film)
1965 Der wahre Jakob (TV film)
1964 Holiday in St. Tropez
1963 Als ich noch der Waldbauernbub war...

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Třídní sraz (S09E06)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
Wilder Kaiser (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
1994 Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Der Schwammerlkönig (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
1978 Oh, dieser Vater (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)