foto

Henriette Müller

  • nar. 23.5.1980 (39 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ellas Entscheidung (TV film)
2013 Globální hráč
2012 Auslandseinsatz (TV film)
Mutter muss weg (TV film)
2011 Die Muse
2010 The Final Fax
2009 Chaostage - We Are Punks!
Lila, Lila
2008 Berlin Calling
2007 Das leichte Leben (studentský film)
2006 Drsňák
Prinzessin
Rabenbrüder
2002 Schlüsselkinder
1995 Novalis - Die blaue Blume

TV seriály

2016 Kriminalista (TV seriál)
Krkavčí matka (S11E10)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2004 Schulmädchen (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky